10 chestii de zis la StreetDelivery

Nu mai fusesem de câțiva ani al StreetDelivery. E la fel, doar că mai pe mainstream.

De la târgul Moșilor la StreetDelivery au trecut niște decenii. Poate chiar un veac, dar iaca s-a resurectat din plin spiritul de cască-gura ca oricum e gratis și merge toată lumea. Un spirit foarte miortic și mai ales dâmbovițean, altoit peste hipsterizmele inițiale și democratizat, care-o fi pornit el de la de la hipsterache cei mai înverșunați  dar a ajuns ju-ju pentru ieșeala de weekend a tinerimii de pe la periferii.

dar inghititorul de sabii, el unde este ?

dar inghititorul de sabii, el unde este ?

Cumva chestia e încă ok deși nu mai cântă nici Pony Hoax și deși amprenta de carbon e una din ultimele tematici care la modul riguros ar trebui pompate în momentul ăsta. Zic asta pentru că stăm ok cu amprenta de carbon, mai ok decât mare parte din Europa. Cumva ok-ul ăla implică niște absurd și #fandacsie. Unele chestii de pe Arthur Verona sunt delicioase de testat altele delicioase de călcat în picioare. Deci eu m-am abținut de la anumite enunțuri care ar fi putut fi totuși enunțate. În fine, pe unele probabil le-am și enunțatat.

 • Mă întorc imediat, trebuie să găsesc cel mai apropiat cort cu sucuri bio.
 • Ampenta asta de carbon unde ni se ia, mai exact? Am întrebat la cortul fierarilor și au zis că ei nu știu nimic, dar că probabil este undeva unde e coada mare.
  asteptam si abtzibild cu gunoiul Tariceanu

  asteptam si abtzibild cu gunoiul Tariceanu

 • Sunt sincer dezamăgit, un singur stand cu magenți de frigider și o singură tarabă cu cidru? Și nici măcar nu era bio.
 • Regret nespus că nu am avut niște găini la mine, să le mai reduc din vegan awareness la veganii ăștia.
 • Nu am văzut niciun picior de lezbiană pe acilea, probabil sunt toate la Monteoru. Sau pur și simplu nu susțin StreetDelivery. Sau, deși e puțin probabil, nu le pasă de amprenta de carbon!
  pug si bahsini level maximal

  pug si bahsini level maximal

 • Acest smoothie are gust de hoit de urs koala. Care nu apare pe lista de ingrediente.
 • În mod cert acest negru în picoarele goale o să fută mai multe găini corporatiste decât orice alb din upper middle management .
 • Am tot văzut aruncători de flăcări, dar înghițitori de flăcări nu am mai văzut de mult. Ar fi fost mai interesant și mai vinatge să aibă niște înghițitori de flăcări. Și de săbii, dacă tot veni vorba.
  late night in the park

  late night in the park

 • Mă așteptam să fie mai mulți handicapați, adică au o expoizție despre copii handicapați și juma din tarabe sunt fix pentru handicapați.
 • Today is just another nipple awareness day.
  JumatataeaPlina si fanzinu pentru toata lumea

  JumatataeaPlina si fanzinu pentru toata lumea