7 motive pentru evitat noul Ghostbusters

Remake-ul la Ghostbusters a înlocuit bărbații cu femeile și-a făcut valuri de căcat prin pseudo-intelighenția americană. Eu unul nu vreau să văd noul Ghostbusters, din motive cât se poate de clare.

Noul Ghostbusters e fix genul de mârșăvie curvoasă pe care Hollywood-ul are nevoie disperată s-o mai vândă, deși nu văd motive pentru care cineva cu self-respect ar da banii pe așa ceva. Ba chiar există absolut toate motivele pentru a evita mizeria asta.

Trailerul. Ăsta e trailerul. E scremut în loc de amuzant, penibil când ar putea fi interesant și FX-urile arată de parcă ar fi din clipul ăla cu fantome 90ist al lui Michael Jackson. Suntem în 2016, ăsta arată ca ceva pentru puțache de maxim 16 anișori de prin 1997.

Simpla idee că schimbarea de sex a unor personaje poate conta drept progresism și feminism. Acolo pe zona leneșă 100% shithollywood în care în loc să facă dreacu un film nou cu 4 femei protagoniste se face un remake scremut cu personaje cu sexu schimbat și cu subiectul copiat dar vrea ca lumea să nu zică nimic rău pentru că sunt femei pe acolo. Nu merge așa, să te ascunzi după sexul schimbat al personajelor când de fapt tu nu faci decât să pritocești căcăt deja filmat.

Interviul ăsta, pierdut în auto-cunilingusuri și respectiv auto-felație în cazul mizeriei de Paul Ficus. Scurt pe doi dacă zici că filmu e prost ești ignorant. La fel de ignorat că ăia care ziceau că lu Michale Jackson îi plăcea să fută plozi. Aroganța cocainoasă a mizerilor astea 5 spune exact de ce s-a dus dreacu holllywood-ul.

Melissa McCarthy. Există o idee foarte greșită că oamenii grași au umor. Fals. Unii au, unii nu au. E dreptul lor să aibă sau nu umor, dar mai există și cateoria de osînzoși și osânzoase cu zero umor care se sparg în figuri că vai cât de amuzanți sunt ei. Când nu sunt deloc amuzanți. Acilea se încadrează Melissa, care ar trebui să să cace în chiuvetă în toate filmele de comedie în care joacă pentru că alte glumițe și năzdrăvănii măcar vag ilare nu i-au ieșit de la Bridesmaids încoace.

Despre negresa care pare a fi un personaj scris de Disney în anii 50, n-au decât să zică afro-americanii ei dacă se simt reprezentați sau caricaturizați grețos. Eu sincer aș opina pentru varianta doi.

Situația e de fapt la modul următor: dacă ai o troacă de căcat și vrei s-o vadă lumea, mai bine faci sacndal în jurul ei. Ideea că cineva și-a închipuit că proiectul ăsta feminizat n-o să aibă suficient scandal cât să facă buzz ți să vândă bilete e puerilă. jegurile au jucat căcătu la derută, aruncând ”nobile intenții” cu sferturi de măsură peste încă un remake scat.

Last but not least, încă un remake inutil și scremut după ceva ce-a fost cool acu vreo 30 de ani? Aint nobody got time for that.

Just say no to retarded shit.