8 lucruri pe care nu o sa le scriu de 8 martie

Nu am nici timpi nici chef să scriu ceva de 8 martie. Dacă aș fi avut sau una sau alta aș fi scris unu din posturile astea.

DE 8 martie se vede mai clar decât de obicei, ba chiar mai clar decât de Sf Valenpizdin și de Dragobete și de 1 martie cât de vitem suntem noi așa, ca civilizație și societate. Se vede în privirile îndobitocite de plictis, disperare și conformism  ale cuplurilor care ies din nou la oraș, pentru că prăjiturică și pentru că numai cu tine vreau să mă fut până o să crape unul din noi de bătrânețe și pentru că vai, nu a ales un restaurant destul de scump și pentru că vai cât te iubesc, mai ia un cadouaș, ce drăguț. De 8 martie se iese pentru că trebuie trecut și de hiroșima asta financiară, a patra la rând. Unii probabil își vizitează mamele. Pentru că calendar, și din seria lucrurilor care trebuie făcute, desigur.

Ăsta de mai sus este începutul primului din cele 8 posturi pe care nu o să le scriu. Ar fi fost despre disperarea (de perpetuarea a speciei) și conformismul ălora care deja și-au epuizat resursele de inspirație și bani și trebe să treacă și peste corvoada asta. Cu zero imaginație: dacă tot vă futeți nu-i așa că e logic să-i dai de mâncare?

Al doilea ar fi fost ceva mai fun

8 filme pe care să le vezi cu mă-ta. Ar fi fost la modul onest, 8 filme pe care poți să le vezi cu mama ta.

Culmile penibilului muzical este un post care mi-a venit dintr-un sictir maxim cu vreo oră în urmă. Ar fi dezbătut ce este mai penibil: să mergi la Toto Cutugno sau la să te duci la Lamb? Să te duci la ambele? Să nu te duci la niciunu și să te simți superior ălora care s-au dus?

Am pe undeva o cutie cu felicitări de dinainte de 89. Dacă m-aș fi mobilizat din timp aș fi ales 8 și le-aș fi postat cu nerușinare. Mai ales că sunt într-un fel. Și nu ar fi al fel de penibile ca mersul în 2015 la un concert Lamb.

8 scriitoare care trebuie citite. Ăsta ar fi fost un post optim, dar nu am timp să-l scriu cum trebe, deci zic pas.

Ce aș fi avut de fapt chef să scriu era postul despre 4 filme noi cu zombie. dar mi s-a părut nepotrivit. Ar fi fost cel mai puțin consumator de timp și nervi.

Aș fi putut să scriu din 2 timpi și trei mișcări un post despre noaptea asta, că am ajuns în două cluburi pentru mine noi. Înțeleg că noi și la modul general. Dar mi-e lene să-mi selectez dintre poze. Și m-aș simți prea metropotamian.

Ultima opțiune, și ea ne-legată de 8 martie ar fi fost un post dsp romanul cam bun cu un inginer agronom pe care tocmai ce l-am terminat. Dar parcă e mai just să rămân fidel ideii de-a lăsa niște timpi între terminarea lecturii și orice fel de opinie.

 Pentru ca acest post să nu fie totuși complet degeaba și totalmente pe lângă subiectul de 8 martie, atașez imagini spectaculoase ale unor afișe de show-uri incendiare (desigur) de striptease masculin, găsite printre buchete de flori și alte labe rezultate la un 8 martie google search. enjoy. If you can.

 

1312737.1-dsc02066

1312737.1-dsc02066

8-martie-cetate

8-martie-cetate

8-martie-2013-i82875

8-martie-2013-i82875

8-martie2

8-martie2

8-martie

8-martie

8-martie (1)

8-martie (1)

8 martie 2011

8 martie 2011