So 90s: Magazinul Victoria

Magazinul Victoria există în lindic de capitală. E una din găurile alea în timp în care nici capitalismul nici consumerismul nu au ajuns încă.

Sunt destul de multe locuri ca magazinul Victoria și nu sunt doar prin provincii. Foste magazine universale care nu au devenit nici mall-uri, nici birouri, nici molozuri. Instituții comercial 90iste prin care șuieră vântul și rânjesc manechine dubioase. Tarabageli indoors dotate cu tot ce trebuie vestimentar și de cado pentru vreun fel de cumetrie. Cearșafuri de pat pseudo-versace și fructiere din pseudo-argint. Costume la un rând două rânduri sau trei rânduri reprezentative pentru media stilistic calitativă a industriei de garments de pe Bosfor. Pălării pentru domni care vor să meragă la un botez sau la pescuit sau o terasă populară și peruci pentru doamne care-au chelit de la atâtea permanenturi.

ideal pentru o taiere de motz la Calarashi

ideal pentru o taiere de motz la Călărași

Capsulă de timp (1995? poate chiar 1998) și reminder că trăim în bule. La fel ca tanti alea de pe la stand-ul (separe-ul?) de umbrele și valize sau de la raionul de pantofi din piele autentică. Din vizita asta într-o dioramă (cumva) vivantă am fotografiat manechinele și manechinii. Și am rămas cu amintirea duduii care s-a activat cum am trecut pe lângă ea și-a început să-și prezinte costumele bărbătești (eleganță & calitate) de una singură, chiar și după ce ajunsesem două raioane mai încolo.

si manechinii

si manechinii

palarie pentru doamne foarte urate

palarie pentru doamne foarte urate

manechini si extarterestrii

manechini si extraterestri

manechini si extarterestrii

manechini si extraterestri II

IMG_6198

o manechina trendineza