Afganistan: Șobolanii

E fascinantă șobolăniada asta afaganistaneză: să facem un slalom printre șobolanii colonizatori și sobolanii colonizabili, printre șobolanii spazmotici că vai femuizm și șobolanii experți în întins căcatu pe pâine, cu participarea extraordinară a șobolanilor românistanezi

Inperiul retardat al lu americacqua se retrage dintr-o gaură de cur plină de căcat. Șobolanii de toate felurile au dat de panică și curvesc la intensitate maximală. Pentru unii sunt în joc deloc prețioasele lor vieți de colaboraționiști ai unei ocupații colonizatoare. Pentru alții fondurile babane care le curgeau direct în cururile îmbuibate de căpușe ocupate cu propagarea pe teritoriu ultra-izlamic al ideologiilor și teoriilor woke pe trend în inperiu retardat. Pentru alții avem de-a face cu cazuri deja clasice și deja patologice de turbo-curvo-virtue-signaling. Și pentru  toată floarea travestită a întregului apus problema este de fapt prolapsul incontestabil al narativului cu inperiul retardat cel bun și civilizator și forța sa de nerefuzat de a-și împinge ideologiile și teoriile peste restul umanității. Nasol moment? Luciditatea e în general nasoală și fix de aia capitalismul târziu o refuză cu îndârjire.

 

Șobolanii colonizabili sunt ăia de viermuiesc pe aeroportul din Kabul. N-au parte de cele mai fericite momente: mai cad congelați de pe avioanele americăneze, mai își iau gloanțe în cap de la talebani și se și înghesuie săracii, fix ca șobolanii, în avioane. Ca să nu facă față consecințelor colaboraționismului cu coloniștii made in US of A. Pentru lătrăcii plini de compasiune și dornici de datorii morale din vestu putred de civilizat afganii ăștia sunt „aliați” și viețucile lor sunt ”prețioase”. TREBUIE salvați/recompensați pentru că în calitate de oameni maro suferinzi de islam au acceptat și conlucrat la propagarea regulilor deștepte, ale oamenilor albi suferinzi de capitalism progresist. Ei sunt povestea de succes (singura pe războiul ăsta) pe care cică trebuie s-o smulgem din ghearele conaționalilor lor…

Șobolanii colonizabili de pe aerportul din Kabul nu au ce căuta în afara Afganistanului. Vreo 20 de ani au arătat cu lăbuțele spre cine trebe exterminat din dronă, au curvat bine-merci colaborînd cu stăpânii lu Guantanamo și da, când gunoaiele își trimit cu zâmbetu pe buze concetățenii la moarte și tortură pentru beneficiile oferite de forța de ocupație procedurile sunt destul de clare. Le-au aplicat cu succes francezii cu colaboraționiștii naziștilor. Șobolanii colonizabili din afganistan trebuie să facă niște soul searching și să converseze despre propria lor soartă cu reprezentanții populației afgane, care sunt talebanii. Nu cred că talebanii or să fie mai blânzi decât au fost francezii cu colaboraționiștii nazismului și nici nu văd ce ar fi.

Când vestu putred îi prezintă pe afganii colonizați drept succese ale ocupației istoria rimează sinistru cu alte momente de emoțioanal glorios al imperiilor coloniale. Servitoru re-educat întru maniere civilizate și îmbrăcat conform cu standardele imperiului. Femeile din Tahiti și Africa învățate să-și acopere lăptăriile, că se ofruscau femelele albe de atâta nesimțire. Negri învățați să poarte pantaloni, ca să nu-și mai vânture pulele de negri prin minunatul peisaj colonizat de masculu alb.

Astea sunt toate considerate de telectualii americănoizi drept orori ale istoriei și ”învățat” poate fi înlocuit cu     „forțat” chiar și de aștia care nu sufferim de BLM și teorii rasiale. De fapt și de drept există destule zdrențe anti-colonialiste prin toate instituțiile de învățământ, deci cum PLM nu se scheaună niciunu din gunoaiele astea că vai colonialismul inperiului retardat storcește tradițiile demne ale afganilor?  Eh, colonialismul pe care îl scheaună ăștia este din ăla preocupat de lucruri din trecut, că doar n-or să-și taie singuri finanțările de sub picioare combătând probleme reale din lumea contemporană. Și după vreo 50 de ani de curveală maoistă și scheunături comunistoide nesancționate cum se cuvine telectualii și telectualizdele din universități nu pot concepe că ideologiile și teoriile pe care le-au execrat apropos de crimele bărbatului alb patriarhal și colonialist se pot izbi și pot ricoșa la contactul cu  realitatea contradictorie a unor mizerii islamiste de ambele sexe din Afganistan.

Șobolanii femuizdoși sunt delicios de retardați zilele astea. Scheaună la 1.400 de turații pe minut despre VAI FEMEILE AFGANE, SĂ SE FACA CEVA. Curvăie din toți bojocii fix unu din miturile fundamentale ale societății patriarhale. Cum nici astea nu sunt capabile de luciditate nici n-au cum aquiesa că textele astea mugite despre necesitatea ca bărbatul alb să salveze femei din ghearele monștrilor sunt miensută patriarhat. De dinainte de cavalerii în armuri care salvau prințese din vizuna balaurului, de dinainte de răpirea sabinelor, mitul ăsta este foarte sexy, foarte macho și foarte necesar ca să se evite cosanguinitatea:  să fie salvate femeile. Nu musai babele și plozii de sex femeisc, ci femelele bune de montă. Pentru că tot bărbații le salvează, nu escadroane de feministe care tropăie cu vulvuele păroase prin biserici și numără vaginiele din comisii și comitete. SĂ SE FACĂ: SĂ SE SALVEZE. SCHEAU_SCHEAU

Și totuși,  ce bucurie pe femuizdoase când o zdreanță a talibanilor se prelinge pe bulevarde europene în burqua, ce tristețe pe femuizdoase că vai talebanii obligă bietele femei să poate burqua în căcatu lor de țară și asta este sexist și le jterge. Dar le șterge sexist doar la ei în țara lor izlamică, nu și-n alte părți ale lumii? Adică e burqua (și alelalte căcaturi de voaluri) ok doar când reamintește unor europeni că javrele astea suferinde de izlam sunt dispuși oricând să mai extermine niște oameni? Sfidarea cu tampon, s-avem pardon?

 

Pardoxurile astea nu or să știrbească nimic din puterea feminismului vestic. Pentru că duplicitar și cu zero coerență femuzimu ăsta sinsitru este foarte util și foarte complice la neo-colonialism, la ancien-regimizarea funcțiilor  publice și la virtue-signaling. Fix lucurile de care are nevoie capitalismul târziu ca să poată mima că vai, se reformează.

Șobolanii experți, ăia de iau zis lu înpăratu senil că e ok boss, plecăm frumos și în liniște. Foarte competenți șobolanii ăștia experți. De fapt sunt fix la fel de incompetenți ca alți șobolani experți îmbuibați cu tone de bani. Șobolanii experți militari sunt fix la fel de competenți ca șobolanii experți medical (ăia de curvăie pe la Geneva și-au dat drumu la pandemie în lume) și la fel de plini de competențe ca șobolanii experți financiari (2008, grecia, paradisuri fiscale). Cum de-or fi atât de incompetenți șobolanii ăstia de-s experți și fut destinele și omoară oameni? Sute de mii de oameni, să fim exacți. Mor pentru că șobolanu expert este incompetent. Păi șobolanii experți sunt așa pentru că pe de-o parte au zero responsabilitate și d-ailaltă parte dau dovadă constant de ideologizdeală progresistă maximală. Șobolanu expert al civilizatiei vestice e ca Pravda rusească: latră doar adevărul oficial, care în raport cu realitatea și posibilitatea este un deziderat halucinat și fix de asta trebe lătrat până mare parte din cretini ajung să se închine la el și la ei ca la adevăr.

Conform la experți sistemu financiar e ok. Conform la experți nu e panică man cu virusu după care vai e pandemie murim cu totii, după care vai măștile salvează vieți. Conform la experți Afganistanu a fost vreme de vreo 15 ani o poveste de succes maximal colonial și ce bine că s-a făcut tot ce s-a făcut. La fel ca nesimțirile clasei conducătoare și incompetențele criminale ale clasei experților sunt un simplu semnal. Javrele astea își cerșesc exterminarea, dar n-are cine să le-o aplice. Încă.

Șobolanul românistanez, care suferind de turbo-curvo-virtue-signaling pune egal între ortodoxie și talebani. Wow, căcuți și pizdoaice care fac d-astea se fictionalizează în posturi de victimutze. E tot ce pot să facă, să pozeze în victimuze. E cumva dincolo de trist și prin domeniile patologiei clinice când vreun căcuț se scheaună că vai ortodoxia românească seamănă cu talebanii sau când vreo pizdipessină inclusivdoasă se latră că vai BOR e fix ca talebanii, or să vină peste noi să ne oblige să purtăm basma. Este de-a drept penibil cand d-astia sunt pe functii publice.

Cinic fiind io nu i-aș suspecta pe toți de tulburelu psihotic, contază și punctaju de virtue-signalind pe care și-l acordă în sesiunie lor de circle jerk off ideologizdat. Și contează și faptul că javre d-astea nu sunt sancționate nici moral nici legal pentru mugete din astea pline de ură și dispreț. Pentru că dincolo de victimuizdeala fictivă virtue-signalingu ăsta ascunde cumplit de multă ură și destule superiorități frustrate cât să fie mega-toxic.