David Guetta: Basta Apparire

M-am dus să-l văd pe David Guetta la Timeshift. Eram curios cum pune ăsta muzică. Am aflat.

David Guetta nu-i vreo mare pasiune de-a mea. Ok, Memories este WOW și este de fapt sunclub, Dangerous e mai mult decât poate/merită mainstreamu recent. Cum o arde la butoane un USB-DJ d-ăsta de trage o bășină și deja e în topuri și i-au remixat-o vreo 300 de wannabes, aceasta era întrebarea pe care o aveam. mi-am luat notițe și în afară de introducerea asta nu simt nevoia să mai adaug nimica.

Fiesta dla Sunclub peste Right Here, Right Now. Ăsta da deschidere. 30 de secunde maxim.

Ceva Madonna mai vintaj și o pleiadă de pizdue pop actuale.

Tot ce face e de fapt medley, detestabil de eficient medley-ul ăsta, funcționează admirabil.

O pizduă se scheună fly away fly away și publicul se scheaună și el.

Aha, acuma se scheaună și un pizdă, sau morții lui că de la cât autotune e pe vocile astea poa să fie și o focă pe moarte.

Beatu e de la Memories-ul lui, că noile hituri cu/de/pentru zdrențe și zdrențoi adolescentini nici măcar beat nu mai au.

better of alone. bine că doar niște secunde din ea, cât am detestat piesa asta. Încă o detest.

Oamenii care nu ascultă destule muzici și destulă muzică tind să fie snobi cu muzica, deși nu înțeleg nimica. Medley-ul e de fapt sinonim cu eficiența și se practică la greu, în momentele alea ”importante” ale vieții de cetățean.Ca un youtube party de adolescență sau ca la nuntă. Ghiveci.

let me see your fucking hands zice ăsta și publicul e în delir. Adevărul adevărat este că ce face Guetta este detestabil de dansant.

7 nation army peste i like to moove it move it câteva secunde de geniu trash, indeed.

Lipsa asta de coerență și răbdare nu-i ADHD, este, de fapt breakbeat. Nu pentru că bagă breakbeat ci din cauza faptului că setul lui are o structură de breakbeat. Haotic și schizoid.

Nu face NIMENI twerking? WTF, ce țărani.

Deci domnu digei tocmai a futut-o pe Nancy Sinatra în cur cu Skrylexx. sau cum s-o scrie. (aparent se scrie Sky Laba sau asa ceva).

mai dă și pe lângă, acuma a băgat o pizdă scheunată în autotune peste care n-a scheunat nimeni în cor. FAIL.

adevărul adevărat e că sunt bătrân, nu înțeleg cum dreacu un colaj schizofrenist de refrene și primele 20 de secunde din varii hituri poate să nu fie frustrant.

Guetta nu există muzical, practic nu face decât să fie proiectat pe ecranele alea. Basta Apparire.

dont tell me cause it hurts.

no doubt se adaugă la setu ăsta ca încă o jumătate de money-shot la o colecție de jumătăți de moneyshoturi. cine dreacu are nevoie de jumătați (primele, de la început ) ale unor moneyshoturi?

”v-am văzut cu steagu americii și cu steagul turciei” vafanculo

”v-am pus pe instagram” dacă mai vorbește ăsta mult o să se inunde tot Romexpo-ul cu scursuri scurse din vaginuțe juvenile.

zice ceva de 2006, de promoterul lui care i-a amintit că a fost prin ro (parcă la Krystal?) cu The world is mine. Nu bagă piesa, de fapt n-a băgat nicio piesă.

și gataaaa. am nevoie maximă de Markus Schulz, dacă s-a terminat mă duc acasă și ascult Motorhead.

apropos, aici e un interviu al dreacu de bine scris cu Guetta.