Hipster Merkel

Hipster Merkel e fun și e swaggadelique. Colecția de poze e cu dublu tăiș: și hipsterizm și anti-hipsterizm și hommage și miștocăreală.  Dar e și ceva mult de atât.

tumblr_murf4pvx4i1slosj5o1_1280

Dincolo de fun & photo edit games mai e ceva. E trendul ăsta pe care l-a pornit din departamentul de PR campania prezidențială a lui Obama de-a se infiltra în zonele de internet de cooleanu cu acces și succes la marele public. De la vizualurile din prima campanie, aia cu yes, we can (deși ce-a urmat a fost mai mult no, you cunt) politicienii s-au dat pe tot ce înseamnă social media doar-doar or mai fraieri ceva pulime.  Dacă tot stau prost la legitimitate, eficiență, responsabilitate și popularitate măcar pe social media să pară că sunt și ei, politicienii în mijlocul electoratului.

Angela Merkel auf Borkum

Nu s-a întâmplat și în Românica noastră, că acilea dacă ești borfet politic te dai cu gura pe langă poala popii ca să ai voturi de la talibanii rurali și mai caci o biserică două, că de spitale și scoli nu-i pasă nimănui. Dar cică ar veni alegeri (care & când nu mă interesează prea exact, că oricum nu am cu cine vota și gargara cu căcat a “compromisului minim” sau “votului negativ” nu funcționează) și probabil Ponta & Antonescu or să-și antameze (pe banii noștrii, logic) și echipă din aia de PR satanic din America.

tumblr_mutvl8mBkz1slosj5o1_1280Și-o să urmeze ceva amuzant și fabulos: creaturile satanice din PR-ul politic american, acești reptilieni samavolnico-imperialiști or să-i dea cu sclipici și cu plozi în brațe pe scârnăviile din USL și-or să-i pună pe interneturi. Și oh, da, va urma ceva frumos.

tumblr_muvxlnqBJK1slosj5o1_1280.pngEvident, vremea unui Ponta, Dragnea, Antonescu sau Rus cu un hastag din patru litere peste moaca de vierme pervers  editată în cyan va sosi.

tumblr_muvbs2d4UH1slosj5o1_1280

Pân’ atunci să ne pierdem în privirile galeșe ale lu MRKL și în editingul acompaniator.