Israela, genocid și minciuni

Atunci când Israelul bombardează școli și spitale asta se cheamă cel puțin genocid, cel mai corect crime de război. Restul e minciună și fabulație.

Genocidul nu este deloc genocid atunci când e comis cu sânge rece și arme de maximă precizie de către armata Israelului împotriva palestinienilor. Cam asta trebuie dedus din toate luările de poziție recente ale vestului putred de civilizat. Oamenii de bine, care înțeleg necesitatea eradicării fără discernământ a 17 spitale și 7 clinici plus niscaiva școli UN și alte adăposturi, pot răsufla ușurați. Bine că acuma, peste hoiturile a 1.900 de teroriști palestineni cu vârste cuprinse între câteva luni și 80 de ani marele, democraticul și deloc nazistul stat al israelienilor este teafăr și nevătămat. Să nu uităm să vărsăm niște oceane de lacrimi pentru cei 60 de ovrei morți la datorie, în timp ce bombardau plini de elan cel mai mare ghetou în aer liber, creație demnă de admirat a minților evreiești și toleranțelor internaționale.

Și dacă am revenit în punctul zero al existenței rasei umane, respectiv plânsul de mila dificultăților pe care ovreimea le îndură de milenii, ce-ar fi să ne scandalizăm apropos de creșterea anti-semitismului? FUCK, NO. până acilea. Deci după ce distrug INTENȚIONAT absolut toată infrastructura din Gaza, după ce lichidează cu rânjete pe buze familii întregi de palestinieni, ovreii mai vor și compasiune pentru că evrei fiind, lor nu li poate administra decât compasiune. Cine nu le administrează compasiune sunt niște gunoaie antisemite care zic genocid când trebuie zis genocid. Cât tupeu antisemit.

Compasiunea n-o cer direct, ci indirect. Suntem în faza a doua a campaniei, în care toată evreimea din presă și toate lansatoarele de căcat jidov din mediile (pseudo-)intelectuale trebuie să reducă, prin discursuri bazate pe sferturi de adevăr, atrocitățile genocidului comis de scursurile naziste din armata israeliană. Pilonii – justificările și minciunile apropos de Israel și faptele sale – încearcă să nege fix faptele. Genocidul, perfect măsurabil, și distrugerea perfect vizibilă trebuie acoperite de un nor dens din sferturi de adevăr măsluite întru curățarea pe cât posibil a nazismului în care se bălăcește fără vreo jenă Jidanistanul cel dincolo de orice lege și morală. Să le luăm la rând dară:

Israela este SINGURA DEMOCRAȚIE din Orientul Mijlociu

Ultima dată când am verificat, statele democratice nu aveau printre parlamentari târfe avide de sânge și instrigatoare la genocid precum scroafa asta sau muistu ăsta. Un parlamentar este acolo pentru că a fost votat de niște alegători și rămâne acolo atâta vreme cât opiniile sale nu sunt în contradicție flagrantă cu regulile fundamentale morale și juridice ale statului pe care-l reprezintă.

Evident, pentru ca Israelul și democrația să fie compatibile ar însemna ca apartheidul să fie cât se poate de ok, pentru că ce se întâmplă din ’70 încoace cu teritoriile ilegal ocupate este fix apartheid. Doar că, fiind pus în practică de ovrei, doamne ferește să i se zică pe numele lui adevărat. (also, istoric vorbind, Jidanistanul a fost unul dintre cei mai buni colaboratori ai regimului practicant de apartheid din Africa de Sud).

După cum bine știm, într-o democrație orice crimă beneficiază de un proces și de-o sentință. Câte din crimele împotriva palestinienilor comise de IDF au fost până acuma pedepsite? Mult mai multe decât crimele comise de Assad împotriva sirienilor vine răspunsul trolilor proisraelieni de pe forumuri și de la commenturile de sub articole.

O democrație care trebuie să se compare cu Siria sau cu Irakul pentru a trece drept stat democratic… asta nu dă nimănui de gândit sau bănuit.

Cum nu dă prea multor evrei sau susținători de-ai lor faptul că “democratica Israela” se află în plin proces de (re)definire ca stat EVREIESC, adică destinat unui grup fix în functie de religie și etnie. WHAT THE FUCK? După toate gargarele cu căcat despre cum e perimat și trecut statul național și despre cum religia nu poate fi impusă de la centru, iaca Jidanella se jidanează fx cum vrea ea.

Dar măcar o vrea democratic: 90% din evreimea locuitoare în Israel este complet de acord cu genocidul din Gaza. 90% este un procent care din câte țin eu minte nu caracterizează vreodată opiniile (publice) dintr-un stat democratic. Also 80% își doresc să se fi făcut mai mult. Mai mult genocid, mai multe hoituri de arabi, respectiv mai mare bucurie în Tel Aviv și aiurea prin Israel.

Gaza (4)

IDF este CEA MAI MORALA ARAMATA DIN LUME

Da, bombardarea a 24 de unități sanitare este un gest de o moralitate IREPROSABILA. Gunoaiele astea pur și simplu știu că nimeni nu-i va trage la răspundere apropos de câți arabi omoară. Evident, vor investiga, probabil au fost 24 de greșeli regretabile, evident. Fără vreun vinovat.

Ovreuții din trupele militare au la dispoziție cele mai șmechere armamente din lume, dar greșesc în mod constant țintele. Dar să nu li se zică cumva că sunt niște naziști împuțiți pentru că ei trimit fuluturași și dau telefoane cu 5 minute înainte de atac famiilor pe care tot le eradichează.

E numai vina Hammas, ei folosesc SCUTURI UMANE

Numa când aud de scuturi umane îmi vine să-i fut o rangă în bot cretinului care regurgitează căcatul cel mai ipocrit și bine ticluit de mașina de PR pozitiv al Jidanistanului. Deci să recapitulăm: IDF-ul, cea mai muistă armată nazistă din momentul actual bombardează absolut orice vor ei, inclusiv spitale și adăposturi UN dar ce să vezi, trimit fluturași ca să proteze civilii arabi. Care ar trebui să fugă UNDE când scârnăviile IDF rad tot de pe suprafața pământului?

Gaza (3)

Dar dreptul al existență și apărare al statului evreu?

Cu niște arme nucleare (obținute la modul șobolănos) și cu ditai scutu anti-rachetă israelienii se tot plâng că vai sărăcuții de ei, cât de mici și mereu în primejdie sunt ei. Guess what? Israelul nu-i în nicio primejdie reală. Au o armată și un arsenal cum nu știu câte state mai au. Evident au vecini nașpa, dar și-au și crescut singuri terorismul la ei acasă atunci când au pus botu și japca pe niște teritorii și le-au tot furat pământuri și dat cu fosfor alb aborgineilor. Care la modul ideal pentru Jizraela ar fi trebui să crape odată, dar iaca au făcut o mișcare teroristă de rezistență, numită Hammas. În momentul ăsta, după ce-a arătat statelor arabe CINE-I ȘEFU’ și-a făcut prăpăd și când a fost atacat și când a considerat necesar să belească Libanul Israelul pozează în continuare în orfelina speriată și virginală. Patetic și jegos.

Nu se poate discuta cu Hammas, sunt TERORISTI

Pana un alta eu constat că s-a tot discutat cu Israelul și NUMAI CU ISRAELUL apropos de PACE. Ce vor ovreuții să facă, cum le-ar fi lor mai bine să fie. Și ce să vezi, orbeala americanilor și pofta de rahat ovreiesc a întregului eșicher politic numai de pace nu fost capabile. Nu pentru că nu se poate negocia cu Hammas, ci pentru că dacă negociezi numai cu o parte beligerantă le dai ălora un avantaj nesperat, ilogic și nemeritat. E foarte ok să nu negociezi cu Hammas, mai ales dacă vrei să te prefaci că negociezi.

Tocmai de aia nu discut despre Hammas acilea, discut fix despre acțiunile (fapte, verificabile, nu declarații ale) Israelului. Și ale suporterilor necondiționați.

Gaza (2)

Dar Israelul și evreii chiar VOR PACE

Asta e altă minciună foarte perversă. Dacă ar fi vrut pace Israelul ar fi avut pace. Statul evreu are absolut toată viemuiala politică mondială la comandă și sub ordin. Prim-ministrul lor se duce la Washington să latre ordine Senatului și Congresului American. Dar Israelul vea un pax jidanicum, și cu reputația democratică intacta dar mai ales cu toate teritoriile pe care le colonizează șobolănește de vreo 40 de ani integrate in Israelul cel Mare, fabulație mitologică extrem de toxică. Dacă aveau vreun fel de intenție în ce privește pacea de orice fel ar fi fost ea nu ar fi colonizat cu fervoare tot ce se putea coloniza și nu ar ținut în ceva extrem de comparabil cu lagărele de exterminare naziste palestinienii. Ce se așteptau să iasă din asta? O generație de arabi abulici sau generații de arabi care îi urăsc până în pânzelele albe pentru că le-au nenorocit familia și viața și furat apele și pământurile? Este marele joc scabros al Israelului în special și evreimii în mod general: să se plângă cât de mult vor ei pace și democrație în timp ce nu fac decât să aștepte încă o ocazie ca să mai omoare palestinieni. Șiind că nu vor ajunge sub vrun boicot sau embargou sau în fața vreunui tribunal internațional. Nu atâta vreme cât The Retarded Empire la papă din palmă și din cur.

Dar America este SINGURUL PRIETEN al Jidanistanului

În contextul în care Israelul vrea să existe și vrea pace Imperiul Retard al Americii le este cel mai mare dușman. Sprijinul necondiționat oferit de US of A (și apropos, le-au mai trimis niște arme și la ultima aventură nazistă din Gaza, ca să aibă cu ce lichida mai mulți teroriști arabi de toate vârstele și sexele) a transformat un stat care era cândva o zonă de refugiu și o posibilă țară democratică într-un monstru nazist, lipsit de orice jenă sau scrupul. De ce s-ar abține jidănaia de la bombardat absolut orice și mințit cu nerușinare? De ce ar încheia un embargou pe care numai ei și deloc democarticul Egipt îl susțin? Pentru a respecta drepturile omului și legislația internațională? Ha-ha, cu SUA mereu la VETO când Israelul își dă nazismele peste teritoriile ilegal ocupate de ce i-ar mai păsa vreunui israelian de ceva?

Dar le pasă, adică uite câți vrei și israelieni sunt moderați și pacifiști!!!!

Faptele statului Israel nu denotă vreun fel de pacifism, respect pentru legislația internațională, drepturile omului sau dorință de pace. Declarațiile? Cine PLM mai crede ceva din ce zic vrun șobolan politic, mai ales dacă e din “poporul ales” și poa să zică numai sferturi de adevăr? Nu neg existența unor israelieni și evrei pacifiști. Dar observ la modul cel mai sincer că ei și părerile lor nu contează absolut deloc. Cui i-ar păsa de J-Street când AIPAC-ul face jocurile? Cât de rezonabil sună Haaretz, dar ce să vezi se aude înfundat din cauza cadavrelor de arabi (teroriști desigur) care filtrează orice discurs rezonabil și capabil să aisă din paradigma iudeo-nazistă a Jidanistanului contemporan. Jidănia nazistă l-a persecutat până în pânzele albe pe Norman Finkelstein pentru odioasa crimă de-a fi în primul rând om și abia apoi jidănău din poporul ales. E tipul care le-a zis că e obscen să tocești Holocaustul utilizându-l ca scuză oridecâteori vrei să tacă criticii. Israelul ala mincinos & fictiv, stat democratic nu exista. Israelul real își persecută cele câteva voci care au tupeul să vadă adevărul și realitatea. Deloc flatante opiniile, deci antisemite, antisioniste și demne de închisoare opiniile anti-război și anti-colonizare.

Gaza (5)

Mai ales cei din afara Israelului, cetățeni model, bla-bla-bla

Nu știu cât de mult se poate baza Israela pe fii ei răspândiți prin lume. Ăstia ar trebui să fie exact ăia care trăind în societăți deloc practicante de apartheid și nazism le recunosc ca atare și le reproșează patriei-mumă. Cumva spălați pe creieri de toată propaganda evreii de pretutindeni nu fac decât să urle că au fost supuși la antisemitism când îi calcă cineva pe picior în metrou. Sau când, prospăt mânjiți de sânge palestinian pentru a enjpea oară verișorii lor israelieni se hlizesc la genociduri și ei  sunt luați la pulă prin țările în care s-au aciuiat de generații bune.

Anti-semitismul este o problemă reală, DAR

Se va diminua atunci când comunitatea politică internațională va înțelge ce au înțeles deja electoratele lor, și anume că evreul nu trebuie amplasat deasupra drepturilor omului și Israelulul nu trebuie pus în afara oricărei legislații și oricăror sancțiuni internaționale. Rusia are sancțiuni pentru că rebeliii ucrainieni au doborât un avion cu 300 de pasageri, ia să calculăm noi câte sancțiuni ar trebui luate împotriva Israelei care tocmai ce-a lichidat între 900 și 1800 de civili? Aud?

Chestia asta cu supunerea Israelului la legislații internațioanle care pare cumva utopică, dar cel mai mare dușman al nazismului evreiesc câștigă teren: adevărul factual și oroarea adevărată a imaginilor distrugerii și genocidului. În plină epocă a informației și accesului la adevăr Amos Oz și cu restul de corifei împuțiți care scuză mincinos și IPOCRIT genocidurile comise de Israel pierd teren.

Nu din cauza vreunui antisemitism străvechi și fundamentat religios, cum le place la oligofreni să creadă, ci din cauza extrem de simplă a unei ecuații penibil de simple: impactului imaginii va fi tot timpul mult mai mare decât impactul declarațiilor. Un ovreu bătrân și îmbuibat care gargarisește căcat despre “scuturi umane” face, în mod ironic, pe teveu sau internet de sute de ori mai puțin (impact) decât face un copil palestinian mort.

Da, știu că sunt ignorant, antisemit, că nu am informația necesară, că nu cunosc contextul și nu înțeleg istoria deosbit de complicată și că evident sunt un dușman antisemit la poporului evreu. Dar guess what? Nu mă deranjează absolut deloc să fiu antipatic unor gunoaie care bombardează 17 spitale după care se plâng că tot ei sunt victime și se laudă cu cât de morală este armata lor nazistă.

Fix la fel ca în cazul Holocaustului tăcerea este complicitate la genocid. Și toate declarațiile și articolele aparent moderate semnate de evrei și marionetele lor, care pornesc de la scuturi umane si dreptul israelului de-a se apăra sunt sinistre și nescuzabile. Fix ca gloata de israelieni amatori de pace care țopăie de bucurie pe un deal când iDF-ul rade cartiere întregi locuite de civili palestinieni.

Also, înainte de link-uri să zic și asta, că așa se face frumos: vai, cât de regretabilă este moartea a 3 (trei) civili israelieni din cauza focului constant de rachete Hammas. Și mai regretabil este ca fix numărul ăsta (3 decese din vreo 3000 de rachete, cred) demonstrează cât de inutilă și nazistă e campania de genocid din Gaza. Iron Dome isi face bine treaba.

 

Burn Gaza down” and “Good Arab = dead Arab” were engraved on a coffee table. The star of David was drawn in blue in a bedroom.Gaza (1)

Nearly 1,900 Palestinians have been killed in the fighting, three-quarters of them civilians, according to the United Nations. Israel says some 900 Palestinian militants were among the dead. Sixty-four Israeli soldiers and three civilians inside Israel have also been killed.

the U.S. government and certain Western governments are shamefully putting pressure on the Palestinian Authority not to do that, threatening to withhold aid and all kinds of severe consequences. And this is their effort to protect Israel from a proper war crimes investigation.

Israel’s plan is to delay that reckoning by periodically invading and bombing Palestinians into oblivion. Israel’s plan is to traumatize a nation so to their submission becomes the only way out.

“They are not screaming ‘Death to the Israelis’ on the streets of Paris,” Cukierman said last month. “They are screaming ‘Death to Jews‘.”

Israel illegally occupies the Palestinian territories, and engages in regular land-theft and human rights violations, but that’s almost always missing from U.S. coverage.

This empty ammunition canister was found by me earlier in the rubble that we Palestinians must now call home. As you can see, it is imprinted with a seal of approval from the U.S.A. This is more evidence collected to prove that USA supports the genocide of the Palestinian population.

Senior Republican and Democratic political figures gave speeches at the meeting defending Israel’s right to defend itself, condemning the activities of Hamas and discounting criticism of its military action as disproportionate or misguided.

De încheiere uite cu ce idee vine jidănăul ăsta nazistoid: să nu mai arătăm imagini din Gaza, că fac rău Jidanistanului. Care sărăcuțu nu-i deloc vinovat de nimica. Pur și simplu democratic: tăcere pentru ca ovreimea să facă absolut orice genocid vor ei, fără vreun fel de efecte morale asupra vesticilor. Care oricum nu înțeleg nimica.

When people accuse Israel of “genocide”, invoking the Holocaust or likening Gaza to a “concentration camp” or wielding placards that equate the Star of David – a Jewish symbol as well as an Israeli one – with the swastika, they reveal a deep ignorance of both the past and present.