Link-o-rama, gen culegere de linkuri

Deci culegere de linkuri numa  bune pentru un week-end cu vreme de căcat în ploaie. De la sexy la creepy și de la spațial la intenstinal. plus poze filme texte de cultură generală.

Unii fac culegeri de matematică, alții culeg folclor, eu fac pe postul de azi o culegere de linkuri. Nu-i nici colaj, nici antropologie dar asta e tot ce-am energie să fac azi.

Să purcedem, dară.

Iaca cum o entitate cu vagin din slujba varanului și-a familiei sale a câștigat un proces. De defăimare. Chestie care ar putea fi un semn bun și pentru poziția femeii în media și pentru media în general DACĂ nu ar fi vorba de-o parașutistă din batalioanele securistului Dan Voiculescu. Așa nu s-a făcut nicio dreptate, Antenele sunt o colcăială de prostituate și prostituați, deci ăla de-a numit-o târfă a avut, moral și ideologic dreptate. Nu și vaginal, aparent. Sau n-a putut să demonstreze asta.

De prin presa internațională un articol care-i și ăsta tragic, despre moartea SF-ului care e preocupat de ce ar trebui să se preocupe SF-ul, recte de viitor. Târfele în latex și pulărăii la muleuri numiți super-eroi ne-au ucis proiecțiile cinematogarfice asupra viitorului, gen. E o teză foarte interesantă și teribil de justă, deși îmi pare că se generalizează nițel cam arbitrar.

Wanderers – a short film by Erik Wernquist. pare-a fi proba contrarie. oricum eu ieri în taxi mi-am definit ce însemnă SF.

Deci SF-ul este ăla care sau explică cum funcționează  societatea noastră sau prezintă principalele riscuri de malfuncție pe care societatea actuală le crește la sân. am zis eu

Nu musai just dar foarte interesant și terifiant de hipsteric. Cam așa e articolul ăsta despre trendurile care or să devină vizibile chiar și pentru mainstream-ul societal în 2015. Previziuni pe termen scurt, câteva complet bășite, unele foarte interesante și altele deja în curs de dezvoltare. Ca avertizare, cele prezentate acolo sunt multe din ele suficient de hispterice cât să ceara ca răspuns jeturi de vomă dacă sunt abordate într-o conversație normală.

Sundance și-a anunțat line-up pentru ediția asta. Eu nu văd să fie plin de trufandale, dar deh eu am o părere proastă despre festivalurile astea de film și ipocrizeală americănești.

Și un colaj de înregistrări de prin turneul Yeezus. Care reface complet spectacolul. Cam obscen de bine din toate punctele de vedere. Pe mine m-a făcut să mă gândesc care-i de fapt Kanye West și dacă există. Adică îmi pare, cu absolut tot ce înseamnă muzicile și dramaturgizările scenice un artefact abstract Kanye West ăsta. Strict ca showmanship un fel de Marilyn Manson al hip-hop-ului. Care însă nu cred că ar contribui artistic cu mai mult de 10% din tot ce înseamnă de fapt imaginea și spectacolele și muzica lui Kanye West. Poate sunt eu rău și poate am ascultat prea multe hip-hop-uri geniale până la Yezzus.

Familia Kardashian are nevoie urgent de un incident Charles Manson-esque. Cât mai e zdreanța aia gestantă. Ca să se propulseze spre și mai multă faimă și ca să-și mai țină târfizmul sub control Kimuița, muica ei și târfelele alelate. O zic cu disprețul maxim pe care-l merită pentru că au dus pe culmi olimpiene invenția lu Paris Hilton, recte celebritatea obținută prin filmarea de pizdă futândă (sextape, gen, și merită credit și muistele alea două mici care s-au pizduat peste tot twitterul și instagramul, pentru că altfel le-ar ignora toată lumea și nu le-ar mai da Justinel Bieberel atenție cu puțulica). am zis eu

Acilea este Cernobâlul nostru drag și sump. Unul din fetișurile mele maximale. Și un film de-o poezie zdrențuitoare.

Avem acilea un articol terifiant de bun nu doar pentru întrebarea (cât și cum ne-a traumatizat moartea ceaușeștilor?) cât pentru toate detaliile și colateralele de prin text.

Da, mă rupe la maxim piesa lu madam Lana del Rey pentru Big Eyes, filmul lui Tim Burton despre care au zis toți că-i prost.

O seară plăcută.