Mă gândesc să votez PNL

La un moment dat o să mă duc la consulat sau ambasadă sau unde căcat se votează în Bruxelles și cred că o să votez PNL.


Dacă votez PNL o să 1. Omor speranța (mi-a zis o prietenă care mi-e foarte dragă, genul de activist pur-sânge) 2. Diminuez posibilitatea ca opoziția să aibă putere reală (mi-a zis cineva care e mult mai informat despre politică și capabil de luciditate pe subiecte) 3. Cad victimă dezinformării putiniste (mi-au zis destui care sunt victime ale iluziilor progresiste). Am aflat aceste că aceste trei posibile dezastre pot rezulta din votarea lu penelu când mai vorbeam cu unul cu altul despre decizia asta, aproape luată de-a vota ”cealaltă mizerie”. Am vorbit despre asta pentru că nu mi s-a părut inițial nici mie o alegere curată sau morală. Dar mi se pare alegerea logică.
PSD n-am votat și n-o să votez vreodată. Javrele au avut puterea mare parte din ultimii 30 de ani. Javrele au pe lângă mineriade, privatizări, futut justiția, 3 mandate pentru iliescu (care n-ar crăpa de covid javrea dreacu) și sărăcia lucie în care este o prea mare parte din populația țării de trecut pe răboj la marile realizări mafioate. Am avut în familie oameni care au închisoare politică în timpul comuniștilor, nu am avut emanații îmbuibate ale tranziției și revoluției, deci pezedeaua este no-no visceral. Și nu, nu-s deloc de acord cu refuzul elitist că ”PSD este un partid de secretare și șoferi”. Pentru că nu văd nimic discutabil în a fi secretară sau șofer. La mafia pezede conduc târfele și malacii unor mafioți de dâmbovița, nu secretare și șoferi.
Alegerea pe care aproape mi-o impun educația și clasa este evident USR. Și da, m-am bucurat că finalmente Nicușor Dan și Clotilde au ajuns finalmente primari. Dar ND a ajuns ca exterior/independent și sprijinit de PNL și Clotilde ar fi trebuit să fie primar de la alegrile alelalte pe care cine le-o fi furat? Tudorache cârnatu îmbuibat din PSD. Revenind. Ar trebui să votez USR. Care USR? Ce mai este USR? Este USR sau USRPLUS? Sunt capabil de ceva memorie apropos de politică și USR-ul ăla pare un partid grassroots peste care s-au suprapus căpușele din PLUS. Ca mișcare grassroots USR era pe felie și pe priorități & limbaj cu o parte din mijlocul (burghez) al societății și era destul de conservator societal. Cu pusee de fatalisme și activisme pe zona de mediu/patrimoniu și idealisme apropos de politică. Șarmantă cumva combinația inițială, dar iaca vine +.
PLUSU tehnocrat îmi insipiră fix la fel mult entuziasm cât tehnoul minimal aborigen și ramele la poza de profil pentru varii cauze africane. Barna mi-e instant antipatic, campania de ridicat socluri și statui ale lui VV (VeVe, ca Victor Viorel, lol) din ultimii ani nu face decât să-mi consolideze sila. De Cioloș mai știe cineva ceva sau face ce face elita tehnocrată, și-o bălăngăne pe la UE și vai, cât contează asta pentru noi? (tipu are zero comunicare, că unii îl văd în cărți pentru prezidențiale este hilar). De mult (de la Radu Vasile și Victor Ciorbea încoace?) n-a mai avut România oameni de paie atât de evidenți, cu umplutura de paie la vedere.
Usereu (sau plusereu) sunt campioni la împușcatul în propriile picioare. Nici nu trebe să intervină Putin și toate forțele răului (și gogorițele și vârcolacii și iepurașul de Paști și alte creaturi fictive invocate la fiecare alegere care nu rezultă în progresism obedient) ca USR să fie un dezastru. Numai listele de la alegerile astea sunt suficiente cât să le întorci spatele. Și cu și fără tămbălăul din jurul lor, tot dezastre sunt. Mi-a explicat un amic că Alexandrescu și Pesadă sunt la final ca să ”mobilizeze electoratul” și am râs singur la laptop mai ceva ca la Little Britain. Menționez asta pentru că am o teorie apropos de USR(+): ăștia chiar nu știu să facă politică. Nu înțeleg că în momentul de față lumea chiar votează oameni (nume), nu programe. Aproape nimeni nu mai pune botul la programe. Și pentru ăia care încă mai pun mare parte din mesajele partidului ăsta sunt minunate dar și când se izbesc de imposibilitatea punerii lor în practică, se urizcă electoratu mai ceva ca o feministă fluierată pe stradă.
Deci ce facem ca să pluserim cu succes? Păi facem o masă de aplaudaci în delir constant ai lui VeVe2, care pentru o bună parte din electoratul posibil al partidului ăstuia sunt la fel de penali ca trolii din fermele de troli. O zdrenzucă bretonată care dă lege de criminalizat posesia de droage și tot partidu care o votează. După care se explică nu au citit ce au votat dar venea de dincolo de un breton din partid, deci cum adică să fie cretinism abject…??? Legi pierdute, legi căzute, legi votate cu curu pentru că useriștii ajunsi prin Casa Poprului nu știu cum căcat funcționează asta cu cvorumuri și comisii și comitete. Nici io nu știu, dar nu-s nici senator nici deputat și dacă aș fi mi-aș lua dreacu niște consilieri care să îmi explice ce știu deja ailalți din alte partide. Că și ăia tot de la consiglieri știu. Pentru reprezenanții aleși ai unui partid coordonarea useriștilor este fking ZERO. Ar fi putut funcționa în haită mică și lătrătoare, cum fac cățelușele alea suferinde de islam și marxism din senatu inperiului retard. Ar fi putut comunica între ei și citi textele de legi pe care le propun. N-au.
Dacă i-aș vota în ciuda tuturor disfuncțiunilor n-ar fi un salt enorm pentru mine, că sunt extrem de departe de idealisme apropos de oameni în general și javrele din parlament și administrație în special. Mi-aș manifesta niște speranțe pe care nu le am și dacă le-aș avea ar fi deșarte. Un vot dat acuma lui usere/plusere ar însemna că este ok ce-au făcut (și n-au făcut mare lucru) că n-am probleme cu căpușela + (și am) că nu trebuie să-și bage mințile înapoi în capete și spele căcaturile (și trebuie). Am standarde prea înalte pentru USR+? Nope, le aplic cu cinism și consecevnță standardele pe care le declară ei că le au și respectă. Practice what you preach, mothafukkaz. Nu știu câți gîndesc astea ca mine, dar să nu uităm avem context pandemic. Din ce văd io….
Vreo 40% din populația țării o dă pe isterii din martie încoace: EPANDEMIEMURIMCUTOZIIIIIIII !!!! Scheau sceau, să se închidă tot, Vai vai, cineva era fără mască, asta e tenatitvă de genocid, scheau, scheau. Să informăm securitatea, pardon poliția că vecinii au oaspeții, scheau scheau.
Vreo 30% sunt ortodocși care se victimizează drept oprimați religios dacă nu se duc en masse la biserică. Asta, mie catolic nepracticant fiind, mi se pare o halucinație de prost gust, Isus era mai punkist și anti-opulențe de felul lui, relația cu Dumnezeu nu dispare dacă te rogi de acasă. Nu pierzi puncte de credință dacă ratezi slujbe din motive care nu țin de tine. Dar invidiez curajul bisericesc ortodox, asta face o religie cu adevărat puternică: cauzează hoituri și trece peste. Vezi islamu actual, alții care se dau vai, oprimați și când se omoară între ei și când vin cu bunele moravuri teroriste prin Europa.
Vreo 50% au sărăcit și sărăcesc pe zi ce trece. Dar trebuie sacrificați că facem apoteoze ale lașității pe plan mondial și pentru că beneficiem de sistemul sanitar lăsat în ruine de toate guvernele (majoritatea pezediste) din ultimele 3 decenii. Ei plătesc cel mai mare preț pentru o boală care nici măcar nu-i spectaculos de exterminatoare.
15% sunt pe zona de conspirație și până la un punct n-ai cum să nu-i înțelegi: nici după Chernobâl oamenii din zonă nu credeau/nu înțeleau radiațiile (pentru că nu le vedeau), exagerările astea pandemice vin în context de pus greul pe populație iar javrele de la OMS care au dat drumu la pandemie (prin incompetentă genocidară dacă rămânem pe narativu de epandemiemurimcutoii) sunt bine-merci pe funcții pe care au dovedit din plin că nu au competențe să le ocupe. Câte javre din politică s-au hoitit de la covid? Cu cât e mai mare numărul de morți (pe plan local sau mondial) din 2020 față de ăla din 2019? Eu mă mir că nu-s mai mulți, sincer să fiu. Pot fi făcuți în toate felurile dar mecanismele de ajuns la conspiraționism sunt facilitate de eșecul cumplit al politicienilor și savanților și elitelor de peste tot. E mult mai ușor s-o dai pe conspirații (să fii radical) deși ști că există viruși pentru că-ți canalizezi toată furia și neputința în timp ce javrele de la conducere și lacheii lor te calcă pe cap și nimeni nu o să fie responsabil nici pentru pandemizarea unei epidemii, nici pentru eșecul primului lockdown, nici pentru mizeria la care este redusă o parte considerabilă din popor.
Procentele astea sunt ca bule care se intersectează. Poți să fii pro-mască și arteziană de isterii dar să fii sărac. Poți să fii și moderat dar asta e deja passe dar să suferi că n-ai voie la slujbă în biserică. În acets context pandemic guvernarea, care este la PNL (într-un fel, că tot e plin în Casa Poporului de javrete și șobolani pezedoși) uzează. Uzează mai mult decât în mod normal. Deci oamenii or să fie tentați să nu mai voteze PNL. Pe cine or să voteze? Într-o țară ca România, unde există o majoritate afectată foarte negativ de măsurile anti-pandemie (care nu futând functionează aproape nicăieri, dar asta este altă discuție) o să capitalizeze de la ortodocși frustrați și conspiraționiști și sărăcime PSD. Și ăstia sunt majoritatea, oricum arată bulele noastre individuale de social media. Ăia istericii că nu se face destul or să meargă cu vot cu tot la USR. Nu toți, că ăștia sunt mai cu dus-întors la fiecare decizie. Unii n-or să iasă la vot că epandemiemurimcutotii. Alții or să voteze PNL. Ăia mai pe moderat la isterie și asta a jucat-o bine PNL. Deci USR ar trebui să piardă voturi din motive obiective (ce fac ce nu fac și cum sunt acuma) dar poate câștiga din reacția (anti-guvernare) la pandemie. PNL oricum pierde voturi. Care merg în mică măsură la USR, majoritatea merg la PSD. Și fix aici, la fuck NO, zero ciuma roșie, SVP mă activez io. Pezede n-o să dispară din căcate, cum nici comunismul n-o să dispară. Dar cum să nu le dăm niște șuturi în gură? Pentru situația excepțională a sistemului sanitar. Pentru toate javrele și curvele ajunse boieri ai banului sub guvernele pezede. Pentru toată sărăcia lucie pe care au cauzat-o și menținut-o fix ca sărăcime lucie, ușor de cumpărat cu câte 3 oscioare la fiecare alegeri. Mă simt aproape obligat să votez PNL. Un partid care numai simpatic nu-mi pare.

PNL-ul este cumva ca Ion Bideu, împăratul de 78 de ani al Inperiului Retardat al Americii: de prea multă vreme în politică cât că fie curați. Oricât s-ar poza ei drept curați ca foetușii din reclame la scutece realitatea este mult mai aproape de ultimu jet de căcat care năclăiește curu unui hoit. De aici până la PSD = PNL = aceeași mizerie pentru unii este doar un pas micuț, pentru mine este o distanță măsurabilă în niște sute de kilometri. One way ticket. Fără dus-întors. Deși traseiști există, oh, există din prea-plin. Șobolani din ăia care au curvit în enjpe partide pe 4 mandate și își trimit beizadele la mari universități de prestigiu internațional. Am o problemă și cu cablarea PNL la secte borșite de prin Ardeal și Moldova. Alții care cumpără sărăcime cu ulei și făină. Când citesc de Orban îmi vine automat în cap imaginea aceea deloc fericită în care-și călărește câinele. K-Johannis admit, mă fascinează. Este una din cele mai absurde locomotive ale vreunui partid din politica recentă. Mi-e mult mai puțin antipatic decât Barna și totuși nu înțeleg cum poate cineva să-i asculte discursurile. Sau cine i le scrie. Sau cine reacționează pozitiv la ele. Poate ăștia ca mine care vor lustrație anti-mafia pezedeu. Da, sunt unii care cred că PNL poate și vea să livreze asta, cum sunt alții care cred când este livrată, formulată mai politicios, ce-i drept de către USR. Nu-s atât de idealist, adică ce șanse sunt ca gunoiaele de la Hadrian Năstase pâna la Carmen Dan să primească toată justiția pe care o merită? Și ei și beizadeii aferenți? Care-s șansele ca lachei ai mafiei ca Ciorbea și viermele jegate jeggăr să o dea în spaime? Acuma, zereo. În viitorul apropiat măcar macaroana li se poate tăia. Dacă PNL va ști să dea sânge când o s-o ceară ăia proști dar mulți.
De fapt și de drept ar fi trebuit să-i bag ALDE și pe ăia ai lu muie ponta și pe Demos și PNȚ-CD în calcul dar nu mă fute grija de non-partide care se prefac că există. Cu UDMR, complici constanți la toate mizeriile lu pezede… dacă li se taie votanții fictivi din câteva județe ne-secuiești or să rămână în șanțuri și n-au decât să fluture steagurile Argentinei cât vor ei că Evita Peron nu vine să-i salveze.