Moroder e Deja Vu cu târfele alea cu tot

Noul album al lui Giorgio Moroder face apel la toate crema curvimii muzicale pop și rezultatul e o labă plicticoasă plasticoasă și penibilă. Sad Sad Sad.

Până la abumul lui 2015, Moroder nu-a fost tot timpul divin dar n-a dat vreodată cu atâția muci în fasole. Deja-Vu are o singură piesă tolerabilă și aia este cântată cu Britney Spears și este cover după Toms Dinner. Evident, impietate la adresa unei capodopere muzicale moderne, dar altceva reascultabil nu există pe labumul ăsta (labă + album, de data asta nu-i typo). Întrebarea care se ridică este apropos de alelalte curvoase ale muzicii pop și cum de iese cel mai bine din combinație fix Britney Spears. Păi să vedem tracklistu>

Deja Vu tracklist

Deja Vu tracklist

Opa, decât târfe submediocre umflate cu pompa de industria muzicală și de gustul maselor. Poate măcar piesa cu Kelis n-o să fie milkshake expectorat printre buci? Nope, e chiar sinistră. Caili Minog, care reușește să duhnească a naftalină mai mult decât Cher, poate ea, cu fițele de mare divă scoate ceva bun? Același chelălăieli ascuțite plus cîteva sintetizatoare flatulate random. Zdrențe noi, oare cum se implementează pe un album Moroder zdrențele cele mai noi din branșa muzicală americănească? Charlie XX sau cum morții ei și-o zice sună a Gwen Stefani la 60 de ani, heroinoasă și homeless, la fel cum sună ea întotdeauna. Piesa este un pizdizm plasticos voios, special calibrat pentru o noapte din Costinești care se lasă cu sarcini nedorite și bășicuțe cu lichid pe genitalii. Mikki Shitty Ekko pare-a fi bărbat, are ceva voce, dar piesa e ca un indie rock generic de prin 2004. WTF, Moroder și-a pierdut total mințile sau a dat rețeta ultimă de succes, respectiv revomarea unor vome cu vocalize ale unor vome pentru ca cei mai idioți să dea din buci și buric? 74 is the new 24 ar fi ok-ish, dacă nu ar fi o versiunea de trei parale a lui Memories. Mdap, pe albumul ăsta Moroder este mult sub un track de David Guetta. Cum era să uit de Sia, această perie de Wc mustindă de leucemie tuberculoză și SIDA? Ea schelălăie amplu dar suav, ca un pacient muribund de leucemie truberculoză și SIDA peste piesa-de-titlu care ar fi fost jegoasă în 1997 și nici acum nu reușește să fie retro-sic.

Totul sună reciclat și execrat, și se conturează o concluzie tristă și logică. Nu doar zdrențele pop sunt curve, Moroder e curvă și el. Pentru că albumul ăsta nu face nici cât 0.7% din Random Access Memories și din seria dezastre mai neascultabile decât ultimul album Madonna. Greu de crezut, dar chiar se poate.

De fapt și de drept, bătrânul Giorgio nu dă doar cu muci în fasole, dă cu muci vomă și căcat in fasole.

Déjà-Vu indeed rusinica Moroder

Déjà-Vu indeed rusinica Moroder