Noul Thor, acum cu vagin!

Marvel-ul l-a schimbat la sex pe Thor. Nu în sensul clasic ci în sensul Marvel. Uite-așa, de acu’ înainte Thor este femeie. Asta e și penibil și prostesc.

Thor-ul de sex femnin este o chestiune amplasabilă undeva între jegnant și amuzant. Motivele sunt cât se poate de clare.

thora

thora

Vaginizarea unui personaj ultra-clasic și foarte popular în momentul ăsta nu face decât vulvă, pardon vâlvă, și aduce publicitate. Publicitate gratuită, că deh, ăia cărora le pasă or să umple interneturile geekșilor și or să cumpere noile aventuri ale lui Thor feminin.

Ipocrizia scuză hidrocefalia la modul următor “vai, dar feminismul și respectul pentru femei, uite că acum are și Marvel personaj feminin puternic” Scurt pe doi Marvel NU are personaj feminin puternic, dacă chiar voiau asta scriau/desenau de la zero un personaj feminin puternic. Nu încălecau pe notorietatea lui Thor cu feminizmele lor de complezență.

Prin personaj feminin puternic băieții de la Marvel au înțeles, evident, o culturistă. Si iar s-a dedat la feminisme retarde o bună parte din presă, că vai, bine că nu fac încă vreo fotomodelă că alea sunt înjositoare pentru femei. Mai ales pentru femeile grase, zic eu. Asta e genul de replică pe care l-ar fi dat unii din contemporanii lui Michelangelo “vai, ce bine că maestrul a mai pictat și femei goale, nu doar bărbați” omițând faptul că femeile lui Michelangelo sunt mai oribile decât aproape orice bărbat.

Altă chestie care mi-a provocat sile a fost împachetarea anunțului: nu e ca la Wonder-Girl sau ca la She-Hulk sau ca în cazul lui BatGirl. Acilea nu se clonează personajul cu sex (și vârstă) schimbate ca să apelăm la un demografic nou. Nu, acilea se schimbă pur și simplul identitatea și sexul personajului, că așa este frumos conform ipocriziilor de corectitudine politică Made in US of A. Adică l-au negroizat pe Spiderman (nu că mi-ar fi păsta vreodată de personajul ăla ) de ce nu l-ar vaginiza și pe Thor?

noul-Thor-acum-cu-vagin

noul-Thor-acum-cu-vagin

Și ca să nu o ard completamente negativist apropos de Thora și lindicul ei augmentat de coktailuri de proteine, sunt cert că măcar pe rule 34 se va desena din plin pe acestă temă.