Premierele săptămânii 14 -21 martie

O comedie cu droguri, un film cu mașini, o animație cu câine și o lăbăreală de oscar cu oameni bătrâni. Astea-s premierele săptămânii. Măcar există un film interesant și să nu uităm că sunt în desfășurare și două festivaluri.

Dintre premierele de cinemau cred că există una singură care merită văzută. Deci, scurt pe doi:

Nebraska

 

Am scris tot ce trebuia zis despre Nebraska aici. Dacă vă e lene vă fac un rezumant: sirop contra-făcut și deloc inteligent. O babă își arată fufu-ul în cimitir și cineva fură compresorul unei familii.

Mr. Peabody & Sherman

 

Film de animație care pare-a fi restricționat de la vizionare adulților. Plozi only. În fine, pe mine nu m-a convins deloc. Pare o altă chestie gen Night at the Museum. Doar că mai prost. Un fel de Dexter’s Laboratory cu câine în loc de Dexter și 2 plozi tembeli în loc de DeeDee. Să se bucure ăia mici de el.

Need for speed

 

Ok, după cele 2 minute juma’ de trailer eu consider ca tocmai am văzut filmul ăsta. Cu replicile lui adolescentin penibile cu tot (we’ll settle this behind the wheel!) și  că nu pot să bifez niciunul din motivele care duc oamenii în multiplexuri la asemenea film.

Lista de motive pentru care cineva ar trebui să vadă NFS – the Movie?

1. adolescența

nope, am trecut de mult de ea.

2. pasiunea pentru automobile & filme cu mașini, orice filme cu mașini. 

Nope. Mă uit la filme cu mașini dar nu simt nevoia de încă un Fast & Furios și sincer să fiu prefer mașinile de genul ăsta

[carousel source=”media: 4579,4573,4587,4572,4571,4578,4576,4575,4574″ width=”640″ height=”240″]

3. fanboy al jocurilor video NFS. Toate câte or fi

regret, sunt a GTA person, deci nu merci. Mă sictirisem de NFS încă de prin 1999.

4. mare admirație pentru Aaron Paul

Nope, deloc. Individul pare foarte ok ca persoană și ca mascul deloc similar cu puleții pe care-i tot promovează hollywood-ul dar la Breaking Bad nu m-am uitat și so far Aaron Paul nu a făcut nimic cinematografic demn de luat în calcul. Era super-mega-vedet încă de la Breaking Bad, acu o să fie și mai și. Bravo lui, eu aștept să joace într-un film mai interesant.

5. Imogen Potts

Sexy Potts nu are vreo șansă de-a fi prea sexy sau de-a apărea prea mult pe film. E film din ăla pentru 11 plus, deci probabil că maximum de nuditate va fi un pept bombat de mascul.

Deci, fuck, no. NFS nu are decât să-l vadă publicul țintă, că este destui & destule.

 

Better Living Through Chemistry

 

De ce aș intenționa să văd un film cu titlu (românesc ) super-penibil gen Dragostea e chimie, nu magie?

Pentru că trailerul m-a convins (e foarte ok, finalmente un trailer care nu ține juma de oră și care nu dă tot din casă, ca să zic așa). Pentru că Olivia Wilde este HOTTER THAN HELL. Pentru că Sam Rockwell kindda rocks. Și pentru că pare a fi un film mai mult pe zona de comedie lo-fi neagră decât pe amor siropos. Deci da, vă anunț dacă m-am înșelat cu trailerul sau nu după ce văd filmul.

Din fericire pentru filme peste week-end se poate compensa cu două festivauri care au niște chestiuni demne de testat în selecții: DaKino și Cinema & Propagandă. Mai ales că sâmbătă & duminică rulează și

SNOWPIERCER

 

Sâmbătă, de la 20:00 la CinemaPro și Duminică, la 17:00 în reluare la Mall Vitan. În cadrul Dakino.

[carousel source=”media: 4580,4582,4583,4584″ width=”640″ height=”240″]
premierele

premierele