România de azi e românica de ieri, e românica de acu 40 de ani, e românica dintotdeauna

România de azi e e de fapt România de mâine și e fix aceeași Românie de acu 40/59/73/107/158/194/538 de ani. O mizerie cu pretenții și cu șmecherimea conducătoare preocupată de propriile jmenuri.

România de azi nu e România aia pe care o tot vehiculează feed-ul meu de facebook. Nu-i România tineriadei și-a oamenilor tineri și frumoși. NU e țara lui ”mâine va fi mai bine”. E țara viitorurilor de aur scornite ca minciuni bășinoase în cele mai negre abjecțiuni.  E țara de după Epoca de Aur optzecistă (și-mi pare rău că toate mizeriile deceniului 8 au fost uitate și alea care au fost arhivate au fost de fapt fetișizate drept memento-uri nostalgice, e toxic și totuși invetabil). E țara în care pentru decenii întregi de umilință cruntă s-au găsit fix 2 vinovați, Nicolae și Elena Ceușescu. Decât 2 responsabili pentru mizera unui aparat obedient și opresiv compus din zeci de mii securiști împuțiți și colaboratorii lor scatofagi. E țara în care mineriadele au fost OK, Bombo Năstase e bine-merci și corupția nu a devenit azi oficial OK, a fost OK încă dinainte să existe țara asta. Chew on that motherfuckerz. Nu i-a demonizat istoriografia comunistă pe boierii și boieroaicele și beizadeii care târfoleau în luxuri. Erau demonizabili din epocile și metehnelor lor. Care, probabil erau la fel de corupte și nesancționate de nimeni încă de pe atunci. Nu i-a învățat fanarul din Stambul pe târfele corupte din Molvoda și Țara Românească ce înseamnă corupția. Știau deja.

România de azi e românica dintotdeauna. Cu multă pulime cretiniziată și din structura ADN-ului lor și de la malnutriție și de noul reviriment al ortodoxismului de baltă. Cu fecalele incluse în genom. 70% căcat, 30% maimuță. Nu sunt bătrâni și ați așteptat degeaba să crape votanții lu PeSePizdeu. Au alții, la fel de cretini, la fel de curvoși, dar tineri. Mai maneliști decât bunicii lor, mai loaze găoaze incapabile de muncă decât părinții lor plecați la cules de căpșune. Mai expusți la aerosoli cu pulă de popă și mai spălați pe creieri de târfele lui Voiculescu și Ghiță decât e convenabil pentru orice nu este PSD. Adevărat, nu merită altceva decât silă și nu răspund decât obedient, atunci când sunt plezniți cu pula peste față de boierii și beizadeii lui 2017. Nu prea ai ce face sau comunica cu ei. Pentru că n-ai cu cine, pentru că silă, pentru că sunt 70% căcat și 30% maimuță. Dar au drept de vot și au televiziunile lor. Și nici dreptul de vot, nici antenele n-o să le luați de la ei. Dacă ar fi fost posibil ar fi ars antele pân la temelie și penticostalii lu gâdea l-ar fi extras din glina, parțial carbonizat și acoperit de alte gunoaie. Dar n-are nimeni coaiele. Nu le-au avut nici în 1989. Nu le-ați avut nici în 1991. Nu le-am avut nici când toată semidocția făcea gargare cu căcat talebanizant ortodoxist proaspăt tipărit de Pleșu și Patapievici.

Nici să le curețe creierașele mici și fecalifere alora din pulime n-a avut nimeni televiziunea să o facă. Ar fi fost și asta o opțiune. Ăia care ar fi avut cu ce erau prea ocupați să fure mai mult, ăia care nu ar fi avut cu ce face o anti-antenă la nivel exact la fel de abject și la fel de eficientă propagandistic beleau ochii la antene cum belea cea mai tânără parlamentară pizda când se întorcea tăticu de la Consiliul Județean Făgăraș.

N-o să fie război civil, pentru că n-ai cu cine. A greșit curvoiul  exterminabil tăriceanu, acest Cătălin Botezatu avant-la-lettre.

N-o să fie haos, pentru că toți ăia din birocrația șandramalei numite statul român se țopăie de fericire. S-a dat liber la furat, nu mai îndrăznește nimeni să areste jidănoii lu oprescu și pe gunoiul oprescu însuși.

N-o să fie nimic grav pentru că de fapt toți suntem, la fel ca ăia 70% căcat 30% maimuță obișnuiți să fim plezniți cu pula peste față. Altfel nu ar fi încă în viață nici Voiculescu nici baronii locali din pesedeu, nici iliescu, nici tăriceanu.

Dar sunt toți încă în viață. Bine-merci, și cu averile, și cu sănătatea. Pentru că asta e țara lor. Pulimea  se răscoală mult prea rar. 1821/1848/1907/1989. În 2017 sobolanii curvoși  au fost grăbiți și premeditați și precauți cu legea de scos frații șobolani de la zdup. Nu au făcut-o de frică. Nu le e frică. Și nici nu o să le fie frică. Cu revoluția noastră mult prea televizuală cu tot țara nu cunoaște conceptul de Deratizare. În concret românica e mai românică decât a fost vreodată.  45% din ăia cu drept de vot vor asta. Le place să fie plezniți cu pula pe față de dragnea și ai lui. Vor asta, pentru că vine la pachet cu statul care ”le dă și lor ceva”. Și asta o să primim cu toții. Pentru că România nu există. N-a existat vreodată. românica însă e ăia 70% căcat și 30% maimuță și lor le merge bine. Nu știu cum ar putea să el meargă mai bine, că doar sunt la fel de eterni și de fascinanți ca munții cheliți de păduri și goliți de aur. La fel de isteți ca holdele de grâne care se întind la nesfârșit. La fel de inevitabili ca popimea cu fololoancu de bususioc.

Nu vă uitați după pulache imperial of USA, din fortăreța de lângă Zoo și nici spre Bruxel unde coana MUE spasmează prin somn și senilitate. Uitați-vă la polonia și bozgoria. Și înspre Turcia. Ăsta e viitorul foarte apropiat.

Și ca să încheiem pe un ton optimist, măcar n-o să vă mai fută grija de Trump și de și de toate subiecțelele cu care vă umpleați viețile. O să ne dăm în continuare likeuri pe Fb la pozele de la proteste și-o să constatăm cât de mulți suntem .Și tot o să fim mai puțini decât 70% căcat, 30% maimuță. Și oricâți plozi ați fi făcut, asta o să fie în continuare țara lor, a lui 70% căcat, 30% maimuță. Și dacă mai vreți, victor ciorbea o să fie în continuare 90% căcat și 10% maimuță. Nu o să-l ardă nimeni de viu în viloiul pe care și l-a construit din bani pe care nu-i avea.