Steed Lord, excelent de disco(tecă)

O trupă islandeză de disco (tecă) descoperită pe Instagram. Steed Lord sună a electronică glorios de 80istă malaxată cu filthy (euro) trash delicios de 90ist.


Da știu, e paradoxal și penibil să dai de muzici pe Instagram, Mai ales că la Steed Lord dădusem follow de ceva timp. Pe rezonuri strict fotografice (unele din cele mai 100% hipsterice dar deloc retarde poze-uri posibile). Muzicile le-am ascultat într-o marți, după Paște și WOW. Excelentissim.

Steed Lord se amplasează pe zona de Kavinsky dar cu ceva raw edges. (Post-)Disco foarte tenebros și senzual din sintetizatoare Cu pulsiuni patetice și fibră foarte pop. Ieșiri în peisaje gen polaroiduri deja decolorate cu ambientalurile și euro-disco-urile din prima jumătate de 90s dar cu foooooarte multe tendințe de italo disco. Amestecătură de pop decomplexat și formalist islandez cu erotica facilă a electronicelor de film italienești de deceniu opt.

Exactamente genul ăla de muzică pe care îl ascult hlizit. În mod foarte frumos gagiii (doi tipi și-o tipă) au clipuri pe măsură (regizate inhouse) și fac și remixuri belicioase de tot. Cică la un moment dat au ars-o destul de hispteric fașionistic cât să facă design pentru Divided (by H&M).

Soundcloud

Wikipedia

Site Oficial

[carousel source=”media: 5639,5638″ width=”640″ height=”240″]