The Simpsons Lego

Dupa ce au tot simpsonizat cam tot ce înseamna pop culture The Simpsons vor fi la rândul lor lego-izați. The Simpsons Lego cică va beneficia pentru promovare și de un episod special, integral din piese lego.

Lego există incă din 1949 și  a tot cros-franchizat sute de figurine și bloace tematice de-a lungul anilor dar fix pe simpsoni i-a omis. The Simpsons sunt cel mai longeviv serial din TV-ul americănesc. Ce se intamplă este de fapt o intersecție de imperii ale merchandising-ului (și nu numai). Eu mă întreb de ce sunt atât de idiot și de curvă consumeristă și imi cam doresc cu disperare un set Lego din ăsta.

lego-simpsons-9

Am depășit totuși vârsta și simpsonii să fim realiști nu au mai scos vreun episod Bun sau Genial cam de dinainte The Simpsons Movie încoace. Dar VREAU. Deh, nu sunt nicio io complet imun la consumerism

lego-simpsons-1

De fapt și de drept ce dracu’ face un adult cu un set The Simpsons Lego? De jucat nu mă joc cu el. Dar ar da bine lângă alelate colectibile cu simpsoni pe care le-am tot adunat de prin talciocuri. Dar nici măcar nu i-au inclus pe Mr. Burns, Moe sau Krusty, personajele mele favorite. Ce set de The Simpons au făcut Lego fix fără ăștia?

lego-simpsons-5

Acu’ în calitate de iubitor al serialului și de cinic fără jene ar trebui să observ că de fapt familionul  protagonist este una dintre cele mai sinistre chestii puse vreodat pe teveu. Homer este un imbecil, Marge o gospodină cu IQ mediu, Bart e un puțoi  plin de faze de absolut tot căcatu’, iar Lisa suferă foarte mult (dar justificat) de un complex de superioritate. Nici ăilalți nu sunt mai bine. Flanders este unul din fanaticii ăia complet idioți și talibani ai lui isus, primarul Quimby e un obezoi corupt (și incompetent și muieratic). Toți au defecte și teoria zice că personajele cu defecte prind cel mai bine la public.

lego-simpsons-6

Și totuși ăsta cel mai realist și cinstit serial despre the US of A. Despre America aia devărată, definită fix prin limitările ei morale și intelectuale. Pe care da, le tratează cu mult prea multă bonomie.

lego-simpsons-7

lego-simpsons-8

lego-simpsons-bart lego-simpsons-flanders lego-simpsons-homer lego-simpsons-lisa lego-simpsons-marge